rok 2022

UKONČENÉ

VIRTUAL OCTAVIA CUP 2022

Cupový šampionát so známymi predokolkami Škoda Octavia Cup


UKONČENÉ

MSR TCR Digital Cup 2022

III. Majstrovstvá Slovenskej republiky v digitálnom motoršporte v kategórii TCR s potrebou vlastniť licenciu Digitálneho jazdca od SAMŠ.


UKONČENÉ

MSR GT Digital Cup 2022

III. Majstrovstvá Slovenskej republiky v digitálnom motoršporte v kategórii GT3 s potrebou vlastniť licenciu Digitálneho jazdca od SAMŠ.


UKONČENÉ

DMSK ACC CUP

Sprievodný CUP-ový šampionát Majstrovstiev Slovenska v Digitálnom motoršporte na platforme Assetto Corsa Competizione bez potreby licencie SAMŠ.


UKONČENÉ

DMSK RRE CUP

Sprievodný CUP-ový šampionát Majstrovstiev Slovenska v Digitálnom motoršporte na platforme RaceRoom Racing Experience bez potreby licencie SAMŠ.


UKONČENÉ

Slovak Endurance Trophy 2022

Pokračovanie úspešného Multiclass Endurance šampionátu na platforme rFactor 2 bez potreby licencie SAMŠ.


UKONČENÉ

Monaco WorldCup 2022

SRWC 2022 organizuje Monaco eSports Federation a Digital Motorsport SK v spolupráci so Slovenskou asociáciou elektronických športov spúšťa Národnú kvalifikáciu


UKONČENÉ

iTC Slovakia – free triple warm up

Free mini šampionát kategórie vozidiel TCR na platforme iRacing bez potreby licencie SAMŠ


UKONČENÉ

Mazda MX5 Cup 2022

Mini Šampionát sa pôjde na 5 závodov s najvyrovnanejším najskutočnejším CUP-ovým autom Mazda MX5 CUP. Šampionát je stavaný tak , aby postačovalo iba členstvo na iRacing.


UKONČENÉ

ETCC´81 Tribute

Spomienkový šampionát pri príležitosti 40. výročia víťazstva Škody 130 RS v šampionáte European Touring Car Championship z roku 1981.


UKONČENÉ

Formula 3 Cup

Šampionát na platforme Raceroom Racing Experience s kategóriou vozidiel FR3 Raceroom bez potreby vlastniť licenciu Digitálneho jazdca od SAMŠ.